DAED Ledenevent

I.v.m. het Coronavirus en de maatregelen van de regering, is besloten om het DAED Ledenevent, dat plaats zou vinden op woensdag 22 april, te verplaatsen.

Zodra de nieuwe datum bekend is zullen wij alle leden hiervan op de hoogte stellen.

De DAED wenst iedereen de komende weken veel sterkte en gezondheid toe.

Alvast bedankt voor uw begrip.

Praktische informatie

Datum
I.v.m. het Coronavirus en de maatregelen van de regering, is besloten om het DAED Ledenevent, dat plaats zou vinden op woensdag 22 april, te verplaatsen. Zodra de nieuwe datum bekend is zullen wij alle leden hiervan op de hoogte stellen.

Programma
Vanaf 18.00 uur ben je van harte welkom voor een hapje en een drankje. De case presentaties starten om 19.00 uur en rond 20.30 uur sluiten we de avond gezamenlijk af met een (netwerk)borrel.

– Marta Ilik – Composiet in het front
– Erik-Jan Muts – Witte vlekken in het gebit
– Bart Beekmans – Immediate replacement in het front

Inschrijving 
DAED-leden kunnen kosteloos deelnemen aan het Ledenevent. Echter bij ‘no show’ of late annulering wordt er € 50 in rekening gebracht.

Zodra de nieuwe datum bekend is kunt u zich aanmelden kan via het online inschrijfformulier. Na inschrijving ontvang je een bevestiging per e-mail. Ontvang je deze e-mail niet, controleer dan de spamfolder. Ongeveer een week voorafgaand aan de bijeenkomst ontvang je verdere informatie. Registratie gebeurt op volgorde van binnenkomst.

Let op: er is een maximum aantal plekken beschikbaar.